Βαθμολογία

Κακή εμφάνιση και απώλεια βαθμών στο Αλκαζάρ

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό ο Τύρναβος απέναντι στον Αιγινιακό, με την αναμέτρηση των δύο ομάδων να τελειώνει ισόπαλη και χωρίς τέρματα. Έτσι, ο Τύρναβος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα θετικά αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγωνιστικών απέναντι σε Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τους γηπεδούχους να εμφανίζονται αρκετά αγχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, ούτε ο Αιγινιακός έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, με τις φάσεις του παιχνιδιού να είναι γενικά λιγοστές και το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Τύρναβο, ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Πεχλιβανόπουλος έκανε μια μπαλιά στην περιοχή για τον Σολφερίνο, που κατέβασε όμορφα και μεταβίβασε στον Μιλουτίνοβιτς, αλλά το σουτ του από πλάγια αριστερή θέση κατέληξε κόρνερ μετά την παρεμβολή αμυντικού των φιλοξενούμενων.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Αιγινιακός απάντησε, όταν ο Ζούρκος επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Πρίφτης κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Η επόμενη φάση, σημειώθηκε στο 38ο λεπτό, όταν ο Ζυγκερίδης έκανε μια σέντρα και ο Γεωργίου επιχείρησε ένα σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Τόλιος ήταν παρών και μάζεψε την μπάλα.

Έτσι, το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, τέλειωσε με το ισόπαλο 0-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Καραμανλής εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, με τον Κισκαμπάνη να πετιέται στην πορεία της μπάλας, όμως η κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Στο 71’ ο Ιβανίδης έκανε μια σέντρα από δεξιά και βρήκε τον Γεωργίου, που έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλες δύο καλές φάσεις στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Πέντα εκτέλεσε ένα φάουλ στο 80’, αλλά ο Πρίφτης απέκρουσε, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ζούρκος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με το ισόπαλο 0-0 και πλέον ο Τύρναβος θα περιμένει την μεθεπόμενη αγωνιστική, μιας και στην επόμενη έχει το ρεπό του.

Τύρναβος(Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος(84’ Σουλιώτης), Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Σαμαράς, Καραμανλής, Ζυγκερίδης(46’ Όττα), Νταντίδης(70’ Ιβανίδης), Γεωργίου, Μιλουτίνοβιτς, Σολφερίνο.

Αιγινιακός(Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Ζούρκος, Πέντα, Πολύζος, Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος(82’ Ρίκκα).

Διαιτητής: Τσακαλιδής(Χαλκιδικής).

Βοηθοί: Κοτούλας(Σερρών), Γούτας(Χαλκιδικής).

4ος Διαιτητής: Φωτιάδης(Σερρών).

Γιώργος Μητσιούλης