Βαθμολογία

«Δεν είμαι ευχαριστημένος!»

Παρά το 5-1 επί των Ψαχνών, ο προπονητής της ΑΕΚ διέκρινε αρκετά λάθος πράγματα! Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα θα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά μας με μία νίκη κι αυτό έγινε. Δεν είμαι ευχαριστημένος όμως από αρκετά πράγματα μέσα στο γήπεδο, αν και όλες οι συνθήκες ευνοούσαν την ομάδα μας να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να πετύχει κι άλλα γκολ. Μετά το 2-0 ήρθε μία νευρικότητα. Στους ποδοσφαιριστές πιστεύω πως υπήρχε ένας εφησυχασμός λόγω του σκορ.

Με απασχολεί αυτό και δεν με ευχαριστεί. Όμως μετρούν οι τρεις βαθμοί και αυτό κρατάμε. Τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε και θα δούμε τα προβλήματα. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλές γιορτές. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά με ταπεινότητα και με κάτω το κεφάλι, στο τελευταίο εξάμηνο που έχει μείνει για να επιστρέψουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Επιπλέον, ο Δέλλας ρωτήθηκε αν έχει όντως προτείνει τον Κώστα Κατσουράνη στη διοίκηση, με τον προπονητή να ξεκαθαρίζει: «Σας έχω πει ότι για μεταγραφικά δεν θα μιλήσω ποτέ. Υπάρχει ο άνθρωπος για τα μεταγραφικά να απευθυνθείτε σε αυτόν».