Βαθμολογία

Βεργέτης: «Κάναμε έξυπνη νίκη»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σταϊκος Βεργέτης, από την νίκη, αλλά και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Ο προπονητής των Αρκάδων, στάθηκε στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ είπε ότι είναι ευκαιρία για ξεκούραση, πνευματική και σωματική: 

«Σήμερα βγάλαμε εις πέρας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βασίστηκε στην αμυντική συνοχή και οργάνωση και αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Στην επίθεση δεν κάναμε πολλές φάσεις γιατί δεν είχαμε καλό χειρισμό της μπάλας. Εγώ χθες μάλωσα τους παίκτες για τις χαμένες φάσεις που δεν έκαναν γκολ. Σήμερα μου έδωσαν απάντηση με τα δύο γκολ σε λίγες φάσεις. Καλά Χριστούγεννα με αγάπη και υγεία σε όλο τον κόσμο».

Για το τι τον προβλημάτισε από την Ξάνθη: «Δεν με προβλημάτισε κάτι γιατί ξέραμε τι να περιμένουμε. Έχει ποιότητα απο τη μέσ και μπροστά. Γι' αυτό καταθέσαμε τα όπλα μας για να την αντιμετωπίσουμε. Αναπεξήλθαμε και κάναμε μια έξυπνη νίκη».

Για το αν πάει για πρωτάθλημα: «Εμείς πηγαίναμε στο ματς με την Ξάνθη. Έχουμε ανάγκη για ξεκούραση σε πνεύμα και σώμα και μετά πάμε για την Κέρκυρα».

Για τον Μπαράλες: «Είχε μια διάταση από την τελευταία προπόνηση. Δοκίμασε το πρωί, είπε να παίξει, αλλά άντεξε 30 λεπτά. Θα γίνει μαγνητική για να δούμε σε τι κατάσταση είναι το θέμα».

Για το αν υπάρξουν μεταγραφές: «Οποιαδήποτε ομάδα αυτή την περίοδο κοιτάει τι της λείπει. Ο Αστέρας κινείται προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς επιμονή. Έχουμε καλό ρόστερ, καλύπτει τις ανάγκες μας αλλά αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό μπορεί και να αποκτηθεί».