Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Δίκαιο το 2-2»

Τον απολογισμό της εμφάνισης κόντρα στην Λίβερπουλ έκανε μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 ο Αρσέν Βενγκέρ, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το σκορ και την ίδια στιγμή απαράδεκτη την λειτουργία της αμυντικής γραμμής της Άρσεναλ στην φάση της ισοφάρισης του Μάρτιν Σκρτελ.

«Θα έλεγα πως είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά είμαστε απογοητευμένοι που δώσαμε ένα γκολ με μια ελεύθερη κεφαλιά από κόρνερ. Δουλειά μου είναι να κερδίζουμε και όταν είσαι στο 2-1 με μόλις λίγα λεπτά στο ρολόι, πρέπει να το κάνεις. Σε γενικές γραμμές πάντως το 2-2 ήταν δίκαιο.

Ήταν ένα έντονο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, η Λίβερπουλ έπαιξε καλά. Χάναμε την μπάλα πολύ γρήγορα στο πρώτο μισό. Είναι απογοητευτικό κάτι το οποίο δεν είσαι συνηθισμένος.

Στις πολλές καθυστερήσεις πρέπει να επιβιώσεις σε κόρνερ και φάουλ. Στο δεύτερο γκολ τους είχαμε πολλούς αμυντικούς στην περιοχή μας. Είναι απογοητευτικό που δεν πηδήξαμε καν. Πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι σε ένα κόρνερ.

Ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε πριν το ημίχρονο. Το 1-1 ήταν καλό αποτέλεσμα. Ο Ζιρού δεν τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος, αλλά βελτιώθηκε στο δεύτερο. Από την πλευρά τους μας δημιούργησαν προβλήματα με τους Λαλάνα και Κουτίνιο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Στέρλινγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα» δήλωσε ο Αλσατός.