Βαθμολογία

Ρότζερς: «Φτάνουμε στα καλά μας επίπεδα»

Ικανοποιημένος όχι μόνο με την εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά και με αυτές κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος κάνοντας έναν μίνι απολογισμό μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στους «κανονιέρηδες» τόνισε πως οι παίκτες του φτάνουν σιγά-σιγά σε υψηλά αποδοτικά επίπεδα. «Ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες μου. Η κίνηση στους χώρους και το passing game μας ήταν υπέροχα, τέλεια.

Στο πρώτο ημίχρονο θεωρώ ότι έπρεπε να προηγούμασταν ενώ πιστεύω πως στο δεύτερο τέρμα τους δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης. Για μένα ο Αλέξις βούτηξε και ο διαιτητής το έδωσε. Έπρεπε ωστόσο να αμυνθούμε καλύτερα. Χάσαμε τρεις μονομαχίες και πρέπει να κερδίσουμε την πρώτη.

Είμαι ενθουσιασμένος με τις εμφανίσεις μας αυτήν την εβδομάδα κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπόρνμουθ και Άρσεναλ. Δείχνουν ότι επιστρέφουμε στο επίπεδο που ήμασταν.

Δείξαμε χαρακτήρα παλεύοντας να επιστρέψουμε από το 2-1 με δέκα παίκτες. Πιστεύω πως πριν από αυτήν την εβδομάδα δεν ήμασταν στα ίδια επίπεδα ταχύτητας και σκέψης. Πρέπει να είσαι δημιουργικός ως προπονητής για να βρεις το σύστημα που θα σου δώσει και πάλι αυτά τα στοιχεία» ανέφερε ο κόουτς της Λίβερπουλ.