Βαθμολογία

«Δεν νομίζω ότι θα πάει στο MLS ο Λάμπαρντ»!

Το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλεύεται την κατάσταση με τον Φρανκ Λάμπαρντ και τη New York City, τόνισε ο Τιμ Χάουαρντ, με τον Αμερικανό πορτιέρο της Έβερτον να εκφράζει την άποψη πως οι «πολίτες» θα κρατήσουν τον έμπειρο χαφ, αφού κάνουν κουμάντο στο μέλλον του. 

Ο πρώην άσος της Τσέλσι συνεχίζει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα των Πρωταθλητών Αγγλίας και τα πηγαίνει περίφημα. Είναι λογικό λοιπόν να έχει... γλυκαθεί ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και να θέλει να τον κρατήσει στο «Etihad» μέχρι το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως ο παίκτης ανήκει στο αδερφάκι της Σίτι, τη New York και όφειλε να πάει στις ΗΠΑ με το νέο έτος.

«Ίσως θα πρέπει το MLS να επέμβει και να κάνει τον Λάμπαρντ να καταλάβει ότι ανήκει στον αμερικανικό σύλλογο και θα πρέπει να αγωνιστεί εκεί. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που κάνει κουμάντο κι εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα λόγω της σχέσης της με τη New York City. Αν θέλετε την άποψή μου, δεν νομίζω τελικά ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα τον αφήσει να πάει στις ΗΠΑ» ήταν η τοποθέτηση του Τιμ Χάουαρντ.