Βαθμολογία

Έφυγε «Δαφνοστεφανωμένη»

Ευρεία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-5 πήρε η Δάφνη Γλαύκης, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Μαχητή Τερψιθέας, στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν κάποιες καλές στιγμές στην αρχή, δέχτηκαν δύο γκολ από λάθη στην αρχή και στην συνέχεια δεν είχαν την ψυχολογία να κυνηγήσουν το παιχνίδι.

Στο 15’ ο Παϊτέρης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ, με τον Κουκούτση αρχικά να αποκρούει και στην επαναφορά της μπάλας ο Σιαμαντούρας σε κενή εστία, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 23’ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί δοκάρι, μετά από σουτ του Βράκα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Μπατζογιάννης είδε εκτός θέσης τον Παπαρσένο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 36’ ο Κουρούκας επιχείρησε ένα σουτ για τον Μαχητή, αλλά ο Κουκούτσης μάζεψε την μπάλα.

Έτσι, φτάσαμε στο 41’, όταν ο Βράκας εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Πρίφτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του, με το 0-2 να παραμένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μαχητής προσπάθησε να πετύχει γκολ και είχε μια καλή στιγμή, όταν ο Καραμπούζης βγήκε τετ-α-τετ στο 52’, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 70’ ο Πίρε κέρδισε πέναλτι για την Γλαύκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βράκας, που έκανε το 0-3, ενώ στο 76’ ο Μπατζογιάννης με σέντρα-σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Στο 80’ ο Μαχητής είχε ένα δοκάρι με τον Μολά, ενώ στο 83’ ο Βράκας με σουτ από τα 30 μέτρα, διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Παπαρσένος Αχ., Καραμπούζης, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσούτσας, Παϊτέρης(75’ Ζωσιμίδης), Μολάς, Κουρούκας, Σιαμαντούρας(70’ Τσένος), Τσιώμης(75’ Αγγέλης).

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Μπατζογιάννης(79’ Σκαραφίγκας), Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτι, Μίχος(46’ Τσιαγκάλης), Βεργής, Πίρε(76’ Τζιότζιος), Βράκας, Σερακιώτης.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Αθανασούλας, Λάκης.