Βαθμολογία

Άνοιξε φτερά για την κορυφή

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό με τον «συνήθη ύποπτο» Παναγιώτη Φουσίκα, που έκανε το 1-0. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, οπότε και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αετός έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν ο Γκαραλιάκος έκανε μια πάσα και ο Πότσης άθελά του, έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, κάνοντας το 2-0 για το Μακρυχώρι.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει η ομάδα της Λάρισας, ήταν να μειώσει σε 2-1, στο 75ο λεπτό με σουτ του Γιαννακόπουλου.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Τίκος, Καλπίας, Γκαραλιάκος(70’ Κοιλούκος), Αργύρης, Παυλόπουλος, Τέας, Νικούλης(75’ Μπουζώνας), Φουσίκας, Δάσσιος.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Κολομητρούσης): Μαγαζιώτης, Κόλλιας(55’ Κολομητρούσης), Μούτσιος(70’ Ντονούδης), Πότσης, Ξαφάρας, Σάββας, Τσέλιγκας, Ζαφειρίου, Κουρούμαλος, Νάστας, Γιαννακόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης