Βαθμολογία

Στην έδρα του είναι Φιλοκτήτης

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ. Έτσι, η ομάδα της Μελιβοίας, έφτασε τους 15 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, που δεν παρουσίασαν καλή εικόνα και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, όταν ο 16χρονος Παναγιώτης Πασιάς έκανε το 1-0 με σουτ.

Στο 20’ η ομάδα της Λάρισας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Αρσένης κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φλώρος, όμως έστειλε την μπάλα άουτ. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, με τους Γκόλαντα, Παναγιώτη Πασιά, Ηλία Γκουντάρα και Γκιουρσάνη, ωστόσο το σκορ παρέμεινε στο 1-0 μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φιλοκτήτης σφράγισε την νίκη, όταν στο 60ο λεπτό ο Ηλίας Γκουντάρας έκανε με σουτ το 2-0, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπαταβάνης, Πλατσάς, Κατσιάνος, Παπαηλίας, Καρβούνς, Γεωργούλας, Λιάκος, Ντούμος, Γκουντάρας Η.(85’ Πασιάς Δ.), Πασιάς Παν., Γκόλαντας(55’ Γκιουρσάνης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Χασιώτης(65’ Μπάνος λ.τ.), Φλώρος, Σουλτούκης, Αρσένης, Κυριάκος, Αποστόλου, Ψωμολιάς(46’ Μπατζέλας).

Γιώργος Μητσιούλης