Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό με Λιόλιο για το Βλαχογιάννι

Χάρη σε τέρμα του Θανάση Λιόλιου, η Δόξα Βλαχογιαννίου πέτυχε μεγάλη νίκη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος, αυτή της Χάλκης επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα ειδικά στο πρώτο 15λεπτο, όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Χαλκιάς πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις.

Μετά το 20λεπτο όμως, η ομάδα του Νίκου Φακίτσα κατάφερε να ισορροπήσει το ματς και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τους Λιόλιο και Τζιόλα.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 68', όταν από φάουλ του Τζιόλα που κόντραρε στο τείχος και πλασέ του Αθανασούλη, ο Χαβίλας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στο 75', όταν ο Λιόλιος με μακρινό σουτ ξεγέλασε τον γκολκίπερ της Χάλκης διαμορφώνοντας το 0-1, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ. (78′ Κοττάκος), Γουργιώτης, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης (55′ Γούπος), Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αθανασούλης, Μίσιος Δ., Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος (90' Παναγιώτου), Κοντοθανάσης, Φαρμάκας (75' Γκουρομπίνος), Τζιόλας, Δήμος.

Διαιτητές: Σάρρος Φ., Γιάντσης Δ., Κουκούλης Α.