Βαθμολογία

Προπονήσεις και φιλικοί αγώνες για της Μικτές ομάδες

Πρόγραμμα προπονήσεων και φιλικών αγώνων κατήρτισε ο προπονητής των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΛ κ. Γιώργος Δοδοντσάκης, για το ερχόμενο τριήμερο Δευτέρα – Τετάρτη, 22 – 24 Δεκεμβρίου 2014. Σύμφωνα με αυτό:

• Αύριο Δευτέρα η ομάδα των Νέων θα πραγματοποιήσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας Νίκη Μιχαήλ, στις εγκαταστάσεις της δεύτερης και ώρα συγκέντρωσης των παικτών την 15.15΄. Καλούνται να παραβρεθούν οι παρακάτω παίκτες: Παπαρσένος, Καλαμάτας, Τόπης, Ζιάκας, Κοντομάνος, Μάρης, Γιαννακός, Θανάσης, Σέντζας, Σκούρας, Κακάμης, Κατσαρός, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Παπαδήμος, Μπασαγιάννης, Μπάμης, Δολμές, Γκατζιούλης, Τσιάτας, Παπαγιαννούλης, Κώτσιας, Κακαράτζας, Ντανίκας, Δούκας, Γαλιτσάκης, Κίτσιος, Νταναβάρας, Φλώρος.

• Όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας OLYMPIC, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 16.15΄, για προπόνηση.

ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ

Η ομάδα της Μικτής Παίδων θα δώσει την ερχόμενη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, με ώρα συγκέντρωσης των παικτών της την 15.00΄, φιλικό αγώνα με την AEΛ, στις εγκαταστάσεις της δεύτερης, και καλούνται από τον κ. Δοδοντσάκη να παραβρεθούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κολοκυθόπυλος, Πατ6σιούρας, Κουτσογιαννούλης, Καραούλας, Λαζαρίδης, Δάκτυλας, Βίδρας, Φουρίκης, Τσακνάκης, Σακελλαρίου, Κίτσιος, Ζαχαράκης, Μπουροτζήκας, Θεοδώρου Χατζηκρανιώτης, Νούσιας, Ηλιούδης, Τσούτσουρας, Παρλάτζας, Ντιντής, Εξαρχος, Κόκκοβας, Κατσαβός, Κοντογιώργος, Πότος.

Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα πρέπει να προστεθούν και οι παίκτες της ΑΕΛ Σουλούκος, Κολοβός, Καμπέρης, Σκύφτας και Βόγλης, θα κάνουν νέα προπόνηση, την ερχόμενη Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00΄, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας OLYMPIC.