Βαθμολογία

Βραβεύσεις και τιμές στην μεγάλη γιορτή της ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο κοσμικό κέντρο της πόλης μας «PALADIUM», η μεγάλη γιορταστική εκδήλωση της χρονιάς, η «Γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου», όπως τη χαρακτηρίζει η διοργανώτριά της Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τα πάντα ήταν έτοιμα και προγραμματισμένα με τον καλύτερο τρόπο και όλοι βρέθηκαν εκεί σε μια βραδιά που γιόρταζε η ΕΠΣΛ. Το κοσμικό κέντρο «PALADIUM», με τα νόστιμα εδέσματα, το ευχάριστο περιβάλλον, και την καλλιτεχνική του ορχήστρα, φιλοξένησε τους καλεσμένους για μια ευχάριστη και γιορταστική βραδιά.

Έγιναν τιμητικές βραβεύσεις σε ομάδες και πρόσωπα, ενώ υπήρξε και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το Ταμείο Αρωγής των Αναξιοπαθούντων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε για έναν σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου καθώς και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων, προπονητές, διαιτητές, παλαίμαχοι, ποδοσφαιριστές και γενικά όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα.