Βαθμολογία

Δεν σκέφτεται την... απόσυρση ο Ντιστέν

Στα 37 του χρόνια, ο Σιλβέν Ντιστέν θεωρεί πως έχει ακόμα πολλά να προσφέρει, γι' αυτό και δεν περνάει από το μυαλό του η αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ακόμα και αν δεν παραμείνει στην Έβερτον. Καμία πρόθεση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δεν έχει ο Σιλβέν Ντιστέν.

Το συμβόλαιο του 37χρονου με την Έβερτον λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ανεξάρτητα από το αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, ο ίδιος δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως όλα έχουν να κάνουν με τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του.

«Αυτό δεν εξαρτάται από τον παίκτη, εξαρτάται από τις προτάσεις που έχεις και αν έχεις κάποιες. Η πρώτη ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου είναι εάν θέλω να συνεχίσω να παίζω. Η απάντηση είναι ναι. Η δεύτερη ερώτηση θα είναι τι πιθανότητες θα έχω και αν θα είναι στην Αγγλία, στην Έβερτον ή κάπου αλλού. Τότε είναι στο χέρι μου να αποφασίσω εάν η ευκαιρία δουλέψει η όχι. Πραγματικά δεν εξαρτάται από εμένα πραγματικά», ήταν τα λόγια του αμυντικού των «ζαχαρωτών».