Βαθμολογία

Άρης Καπετάνιος και... καλά Χριστούγεννα!

Χαρούμενες γιορτές θα κάνουν στον Παραπόταμο, καθώς ο Κεραυνός με δύο τέρματα του Άρη Καπετάνιου "πέρασε" από το "Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης" επικρατώντας του ΠΑΟΛ Αβέρωφ με σκορ 2-1. Πιο ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι, που με αυτή τη νίκη, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη έφτασαν στον πόντο το "θωρηκτό", ενώ παράλληλα ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες επηρεασμένες και από το τσουχτερό κρύο μπήκαν νωθρά στον αγώνα, ωστόσο ο Παραπόταμος ήταν αυτός που κέρδισε πέναλτι στο 16', όταν από κεφαλιά του Κολοβού ο Ταρταμπούκας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπετάνιος, ο οποίος δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 0-1.

Η αντίδραση του Αβέρωφ άργησε να έρθει, αφού στο 28' ο Τσιρβούλης μετά από σέντρα του Ταρταμπούκα, απείλησε με ένα βολέ, το οποίο όμως πέρασε μόλις πάνω από το δοκάρι του Τζουζέπε.

Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 44', με τον γκολκίπερ του Κεραυνού να μπλοκάρει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το σουτ του Ελευθέρογλου μέσα από την περιοχή.

Στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου στο 62', ο Αποστόλης Ταρταμπούκας έκανε ωραία προσπάθεια και σούταρε με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και τρία λεπτά αργότερα, όταν ο  υψηλόσωμος φορ του "θωρηκτού" έφερε το ματς στα ίσια, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 1-1.

Ωστόσο, από την ισοφάριση και μετά το Αβέρωφ "εξαφανίστηκε" από το γήπεδο και η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ήταν αυτή που απειλούσε με κύριο εκφραστή τον Καπετάνιο.

Ο ικανότατος επιθετικός έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 70', όταν δοκίμασε ένα σουτ μετά από κάθετη πάσα του Τάκε, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 82' όμως ο Άρης Καπετάνιος χτύπησε και πάλι. Μετά από υπέροχη μπαλιά του Κουκουτσέλου βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Παζιάνα, τον οποίο πλάσαρε ιδανικά διαμορφώνοντας το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μάλιστα, ο Καπετάνιος θα μπορούσε να έχει καθαρίσει το ματς από το 84', όμως ήταν άστοχος σε τετ-α-τετ παρόμοιο με το δεύτερο γκολ. Πάντως, μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο και ο Κεραυνός Παραποτάμου πανηγύρισε την νίκη.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Παζιάνας, Γουργιώτης, Τσιρβούλης, Κλεισιάρης (80' Μητρακούλης), Κολοβός, Ντούγκος, Βαΐτσης, Καραγκιόζης (90' Σουλούκος), Ελευθέρογλου, Ταρταμπούκας, Τσινούδης (54' Μηνάς).

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Σαΐτης (84' Αβραμούλης), Δαλακώνης, Παππάς, Τάκε, Κουκουτσέλος (88' Σερίφης), Καπετάνιος, Καρανίκας (74' Κίτσιος).

Διαιτητές: Αγγελούλης Χ., Παπαδημητρίου Χ., Νατσιούλας Η.
 

Αχιλλέας Ζαχαρούλης