Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Ανανεώνει ο Αζάρ»!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ο Έντεν Αζάρ θα υπογράψει νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με την Τσέλσι και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Λονδρέζων!  

Ο προπονητής των «μπλε» ρωτήθηκε για τις χθεσινές πληροφορίες των αγγλικών Μέσων, περί παραμονής του Βέλγου μεσοεπιθετικού μέχρι το 2019, και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, παραδέχτηκε πως: «Ναι, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ποτέ δεν ανησύχησα για αυτό, ειδικά από τη μέρα που συναντήθηκα με τον πατέρα του. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαν την παραμικρή αμφιβολία για να μείνουν στην Τσέλσι. Εκτός αυτού και η ομάδα μου είχε δεσμευτεί ότι το θέμα θα έκλεινε με νέο συμβόλαιο, επομένως είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Κόντρα, λοιπόν, στις φήμες που ήθελαν αρκετές ομάδες να αναζητούν τρόπο να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ο Αζάρ προτίμησε να μείνει στην Τσέλσι. Ουσιαστικά, οι «μπλε» διατηρούν στην ομάδα τον μεγάλο τους ηγέτη, ο οποίος έχει πλέον την ευκαιρία να ανοίξει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας.

Για να συμβεί, όμως, αυτό- σύμφωνα με τον Μουρίνιο- χρειάζονται και οι συλλογικές διακρίσεις: «Πρέπει να κατακτήσει τίτλους για να αποτελέσει μέλος της ιστορίας της Τσέλσι. Δεν γνωρίζω παίκτες που να αντιμετωπίζονται ως θρύλοι χωρίς να έχουν κατακτήσει τρόπαια. Έχει την ποιότητα να τα καταφέρει, όμως, πρέπει πρώτα να πάρει τίτλους».