Βαθμολογία

Μένει στη Ρεάλ ο Ερνάντες

Κόντρα στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χαβιέ Ερνάντες να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διακόπτοντας τον δανεισμό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο μάνατζερ του Μεξικανού υπογράμμισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Στη Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του για τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι ο Χαβιέ Ερνάντες.

Δημοσιεύματα του Τύπου ανέφεραν πως ο Μεξικανός εμφανίζεται δυσαρεστημένος από τον πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει στους «μερένχες», με αποτέλεσμα να σκέφτεται τη διακοπή του δανεισμού του και την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος τόνισε πως ο «Τσιτσαρίτο» θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

«Μερικές φορές τα ΜΜΕ εικάζουν πάρα πολύ και κάνουν υποθέσεις. Ο Χαβιέ Ερνάντες δεν θα φύγει από τον σύλλογο. Ναι, θέλει να πάρει περισσότερα λεπτά, αλά ξέρει ότι η σκληρή δουλειά θα του ανοίξει την πόρτα να παίξει περισσότερο», δήλωσε στην «AS», ο Εντουάρντο Ερνάντες.