Βαθμολογία

Παρελθόν ο Τσαμόπουλος από τη Νέα Ιωνία

«Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει ότι χθες το απόγευμα (σ.σ. Πέμπτη 18/12) συναντήθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Θοδωρής Δουρίδας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Τσαμόπουλο και αποφάσισαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του επιλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ένας ήρθε, ένας έφυγε

Ανακατατάξεις σημειώθηκαν παράλληλα και στο ρόστερ της ομάδας. Οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του 21χρονου επιθετικού, Βασίλη Σαντριά. Η ανακοίνωση ανέφερε: «Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Σαντριά τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Αντιθέτως, με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας θα αγωνίζεται πλέον ο Μπάμπης Σταμπούλογλου. Ο 25χρονος αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νεάπολη με τη φανέλα του Ιωνικού. «Ο ΑΟ Νέας Ιωνίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπάμπη Σταμπούλογλου που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1989. Πρόκειται για αμυντικό ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα στον Ιωνικό, ενώ έχει αγωνιστεί στους Σαρωνικό, Ηλιούπολη και Κεραυνό Γλυφάδας ενώ από το 2012 αγωνιζόταν στον Ιωνικό», ήταν η σχετική ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας.