Βαθμολογία

Ματαιώνεται το Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός!

Την είδηση γνωστοποίησε μετά το πέρας του Δ.Σ. και της Γ.Σ. της Λίγκας ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Γιώργος Μποροβήλος, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν το ματς στα χαρτιά.

Πλέον, μένει να φανεί αν η Νίκη θα καταφέρει να αποπληρώσει τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της, καθώς αν αυτό δεν γίνει, τότε δεν θα οριστούν και τα δύο επόμενα παιχνίδια της, κάτι που θα έχει ως συνέπεια να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, όπως ορίζει σχετικά ο ΚΑΠ.

«Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό. Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας», δήλωσε για το θέμα της Νίκης Βόλου ο Γιώργος Μποροβήλος.