Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα τα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στις ομάδες Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Αμπελωνιακός, επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδών τους στη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα την 13 Δεκεμβρίου 2014
• Στην ομάδα Άγιος Θωμάς επέβαλλε την ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά εκπροσώπου της στη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα της 14 Δεκεμβρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα.

ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Β΄ ΚΑΙ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΠΑΓΚΟΥ


• Επέβαλλε χρηματική ποινή 50 ευρώ στις παρακάτω ομάδες: Ανθούπολη, Έλαφος, Αετός Αετολόφου, Φλόγα Ευαγγελισμού, Ποσειδών Λάρισας, Σταυραετός Σταυρού, Χαραυγή, Θύελλα Ελάτειας, Ολυμπιακός Αμπελιάς, Μυραϊκός, Διογένης, Ορφέας Λάρισας, Ακαδημία Ολύμπικ Λάρισας, Άρης Χαράς, Κεραυνός Δέντρων. Ηρακλής Πλατανουλίων, Άρης Κουλουρίου, Όλυμπος Αιγάνης, Μελιβοιακός, Βρυότοπος, Όλυμπος Καρυάς, Απόλλων Βρυσιών, Ελασσόνα 2013, Ζωοδόχος Πηγή, Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, οι οποίες όπως φάνηκε από τα φύλλα αγώνων του περασμένου Σαββατοκύριακου, δεν προσκόμισαν στον διαιτητή, ως όφειλαν, την υποχρεωτική κάρτα πάγκου.

Όσες από τις παραπάνω ομάδες προσκομίσουν στη Γραμματεία της Ένωσης κάρτα πάγκου που έχουν εκδώσει για τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο, αλλά εκ παραδρομής δεν προσκόμισαν στον διαιτητή του αγώνα τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα απαλλαχθούν από το χρηματικό πρόστιμο, όπως επίσης θα απαλλαχθούν και όσες ομάδες προσέλθουν και εκδώσουν κάρτα πάγκου μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2014.

Σε κάθε υποτροπή το χρηματικό πρόστιμο για τη μη έκδοση κάρτας πάγκου θα διπλασιάζεται.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

• Στους προπονητές των ομάδων Αστραπή Νέας Πολιτείας, Αμπελωνιακός και Ελευθεριακός επιβάλλει την ποινή του αυτοδίκαιου αποκλεισμού εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους το περασμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Άγιος Θωμάς επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημέρες (μέχρι και την 13 Ιανουαρίου 2015), για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα την 14 Δεκεμβρίου 2014
• Στον εκπρόσωπο της ομάδας Πανιώνιος επιβάλλει την ποινή του αυτοδίκαιου αποκλεισμού εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας του με τον Σ.Σ. Ραψάνης (14/12/2014) για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΧΡΟΝΗΣ Γ., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΨΙΩΧΑΣ Ε., Αστραπή Ν. Πολιτείας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΕΡΓΗΣ Ι., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΘΩΜΟΣ Σ., Δήμητρα Γιάννουλης, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Χ., Αστέρας Τυρνάβου, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΝΤΖΙΟΥΝΗΣ Χ. Αστέρας Τυρνάβου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΜΑΤΡΑΚΗΣ Κ., Ηρακλής Πλατανουλίων, εξύβριση διαιτητή – αρχηγός, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΒΕΛΗΣ Κ., Δήμητρα, βιαιοπραγία κατά διαιτητή, εξύβριση διαιτητή, 12 αγωνιστικές και 120 ευρώ
ΒΟΓΓΟΛΗΣ Α., Ροδιακός, ακυρώνεται η κόκκινη κάρτα, αφού το παράπτωμα του ποδοσφαιριστή έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα
ΤΣΑΚΕ Ε., Αμπελόκηποι, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΔΑΛΛΑΣ Δ., Ελευθεριακός, εξύβριση αξιωματούχου αγώνα, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ., Βρυότοπος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΛΥΜΠΙΚΗΣ Α., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ Β., Ολυμπιακός Χειμαδίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ Κ., Ελευθεραί, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΙΚΙΩΤΗΣ Π., Δόξα Αμυγδαλής, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ., Ελασσόνα 2013, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΑΜΠΑΣ Γ., Ζωοδόχος Πηγή, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ Α., Νίκη Κρήνης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Π., Άρης Χαράς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΑΚΡΗΣ Κ., Μελιβοιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.