Βαθμολογία

Υπόκλιση του Βερτόνχεν στον Έρικσεν

Ο Γιαν Βερτόνχεν δήλωσε θαυμαστής του Κρίστιαν Έρικσεν, ενώ τόνισε πως μπορεί να μείνει στην ιστορία του συλλόγου ως ένας από τους καλύτερους παίκτες του.

«Μπορεί να γίνει ο καλύτερος playmaker στην Πρέμιερ Λιγκ. Παίζουμε μαζί από τότε που ήταν 16-17 ετών, οπότε 6-7 χρόνια τώρα. Βελτιώνεται κάθε σεζόν. Στα τελειώματά του στον Άγιαξ ο κόσμος έλεγε ότι δεν είναι καλό, του γινόταν έντονη κριτική γιατί τα στατιστικά του δεν ήταν καλά. Πλέον αποδεικνύει πως μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει αλλά και το πόσο σκληρή δουλειά κάνει» σχολίασε αρχικά ο Βερτόνχεν και στην συνέχεια δεν δίστασε να συγκρίνει τον συμπαίκτη του με δύο πρώην ποδοσφαιριστές των «σπιρουνιών»:

«Εμφανίζεται πρώτος στην προπόνηση και πάντα φεύγει τελευταίος. Είμαι μεγάλος φαν του και είμαι χαρούμενος που τον έπεισα να έρθει εδώ. Μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μόντριτς και του Φαν ντερ Φάαρτ. 100%. Ξέρω τους Λούκα και Ράφα γιατί έπαιζαν στην εποχή μου. Ξέρω όμως επίσης και την φήμη των Χοντλ και Γκασκόιν, και νομίζω πως ο Κρίστιαν μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία αυτού του συλλόγου».