Βαθμολογία

Football League: Αυλαία με τριάδα

Με τις αναμετρήσεις Άλιμος – Παναχαϊκή, Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ – Φωκικός ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής σε Νότιο και Βόρειο όμιλο

Στο Νότο, ο Άλιμος που θέλει τη νίκη προκειμένου να βγει από την «επικίνδυνη» ζώνη και να ανασάνει βαθμολογικά, υποδέχεται την Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί από την πλευρά τους επιζητούν το «διπλό» προκειμένου αφενός να απομακρυνθούν από Απόλλωνα Σμύρνης και Χανιά κι αφετέρου να πλησιάζουν ξανά την ΑΕΚ ξανά στον ένα βαθμό.

Στον Βορρά, η ΑΕΛ που αναζητά τους τρεις βαθμούς ώστε να μπει ξανά στην πρώτη τριάδα και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, υποδέχεται τον Φωκικό που από την πλευρά του στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα ώστε να μην χάσει έδαφος στην «μάχη» για την σωτηρία. Επίσης, στο άλλο ματς του Βορείου ομίλου που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί βαθμολογικό ντέρμπι, ο Αιγινιακός (11 β.) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου (10 β.) με φόντο τη νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Νότιος όμιλος

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Ηρακλής Ψαχνών – Χανιά 1-1

Αχαρναϊκός – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Καλλιθέα – Επισκοπή 2-0

ΑΕΚ – Φωστήρας 4-0

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

17.00: ΑΟΤ Αλίμου – Παναχαϊκή

Ρεπό: Παναιγιάλειος

Δεν διεξάγεται η αναμέτρηση Πανηλειακός – Ερμιονίδα

Βόρειος όμιλος

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου

Λαμία – Τύρναβος 1-1

Απόλλων 1926 – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Σερρών 1-0

Ηρακλής – Ζάκυνθος 2-0

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου

15.00: Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου

19.00: ΑΕΛ – Φωκικός

Ρεπό: Πιερικός