Βαθμολογία

«Κανείς δεν έφερνε το φορείο για τον Ζούμα»

Η καθυστερημένη είσοδος των γιατρών με το φορείο, τη στιγμή του τραυματισμού του Κερτ Ζούμα ήταν ο λόγος για τον οποίο έτρεξαν να βοηθήσουν οι Φάμπρεγας και Αθπιλικουέτα, όπως ανέφερε ο Πετρ Τσεχ για το περιστατικό που σημειώθηκε στη νίκη (3-1) της Τσέλσι επί της Ντέρμπι Κάουντι για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.  

Οι Φάμπρεγας και Αθπιλικουέτα μετέφεραν το φορείο προς τον Ζούμα βλέποντας τον συμπαίκτη τους να έχει χτυπήσει στο κεφάλι και να είναι ημιλιπόθυμος, λαμβάνοντας τις πρώτες βοήθειες από τη γιατρό της ομάδας, Εύα Καρνέιρο.

Η κίνησή τους κέρδισε τον σεβασμό και το χειροκρότημα, με τον Πετρ Τσεχ να αναφέρεται στον λόγο που έκανε τους δύο παίκτες των «μπλε» να τρέξουν για να πάρουν το φορείο.

«Η Έυα έλεγε στον ασύρματο να φέρουν το φορείο και δεν το έφερνε κανείς. Την ακούσαμε να το λέει τρεις φορές όμως δεν εμφανιζόταν κανείς για να το φέρει και όλοι είχαμε ανησυχήσει. Γι' αυτό πήγαν ο Φάμπρεγας με τον Αθπιλικουέτα να βοηθήσουν και να τρέξουν ώστε να πάει το φορείο γρήγορα στον Ζούμα».