Βαθμολογία

Ασταμάτητοι για ακόμα ένα παιχνίδι οι Παίδες

Ακόμα μια νίκη κατάφερε να πάρει η Μικτή Παίδων του Νομού Λάρισας, για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού αυτήν την αγωνιστική, επικράτησε στην έδρα της με σκορ 3-0 της αντίστοιχης ομάδας, της ΕΠΣ Τρικάλων.

Οι Παίδες του Νομού μας, ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο πέτυχαν 3 γκολ, αλλά έχασαν και σωρεία ευκαιριών. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Μπουροτζήκας κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, μιας και ο διαιτητής υπέδειξε πως ο παίκτης ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τελικά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν στο 28’ κατάφερε να κάνει το 1-0. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, δηλαδή στο 40’ μιας και τα ημίχρονα στους Παίδες είναι 40λεπτα, ο Κοτσιανούλης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Δοδοντσάκη, θεμελιώνοντας έτσι την νίκη.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Τρικάλων, προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Σουλούκου και είχε δοκάρι στο 54ο λεπτό, με τον Νάκο. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζαχαράκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Γιώργος Δοδοντσάκης): Σουλούκος(65’ Ντιντής), Κίτσιος, Κόκοβας, Μπουροτζήκας, Κολοκυθόπουλος, Μαλάκος, Δάκτυλας(53’ Ζαχαράκης), Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης(58’ Ζυγούρης).

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Τρικάλων(Χρήστος Μόρφος): Κουτσάγιας, Νάκος, Αγραφιώτης(63’ Τζανής), Γερεντές, Κόθρας, Τσιούφης, Νικλιτσιώτης, Καραγκούνης, Παπαθανασίου(60’ Βασιλάκος), Τσιαντούλας(41’ Καρακώστας), Τσιαμαντάς.

Γιώργος Μητσιούλης