Βαθμολογία

Ίσως η καλύτερη εμφάνιση μέχρι στιγμής από τον Δωτιέα

Σπουδαία νίκη πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, μέσα στο Μακροχώρι, όπου και κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 0-4, φτάνοντας πλέον τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Νομού μας, εκτός από τα 4 τέρματα που σημείωσε, είχε και ένα χαμένο πέναλτι, όπως επίσης και 27 τελικές προσπάθειες μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο 30ο λεπτό, ο Τσατσαλίδης έκανε το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σωτηρόπουλου, ενώ 4 λεπτά αργότερα, ο σκόρερ κέρδισε πέναλτι, που ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος, όμως είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την προσπάθεια του.

Στο 38ο λεπτό, ο Πετρουζέλης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Κατσίκης με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα για την ομάδα του Νομού μας, με το 0-2 να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε η ώρα του Κουβελά να σκοράρει, πράγμα που έκανε στο 80’, όταν μετά από όμορφο συνδυασμό των Ουέλινγκτον και Τσατσαλίδη σημείωσε το 0-3, ενώ το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Τσατσαλίδης στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ατομική ενέργεια του Ουέλινγκτον.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αγιάς, πέτυχε κι άλλο γκολ, στο 85ο λεπτό, με τον Κουβελά, το οποίο όμως ακυρώθηκε καθώς είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Κόκκας, Γούτος(20’ Δημολιός λ.τ.), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Ντακούλας, Κατσίκης(80’ Λάιος), Ουέλινγκτον, Σωτηρόπουλος(62’ Κουβελάς), Τσατσαλίδης.