Βαθμολογία

Κάτσε και Κολοβός οι καλύτεροι

Ο Έργκις Κάτσε ήταν ο παίκτης που συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη του ΠΑΟΚ, ενάντια στην Κέρκυρα, στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής. Ο Αλβανός ποδοσφαιριστής, ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του και έδωσε με αυτό τον τρόπο και το τρίποντο, στην ομάδα του. O Κάτσε είναι ο 6ος παίκτης, του ΠΑΟΚ, που αναδεικνύεται MVP, της αγωνιστικής.

Ο νεαρός μέσος, λοιπόν, επικράτησε των Αφελάι και Πέτριτς στον διαγωνισμό για τον MVP της 14ης αγωνιστικής, συγκεντρώνοντας το 61,13% των προτιμήσεων του κοινού. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ιμπραΐμ  Αφελάι του Ολυμπιακού με 23,96% και τρίτος ο Μλάντεν Πέτριτς του Παναθηναϊκού με  14,91%.

Η γκολάρα του Δημήτρη Κολοβού, στον αγώνα του Πανιώνιου, εναντίον του ΟΦΗ, δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο μέσος του Πανιωνίου, ψηφίστηκε, από τον 65, 03%. Ο Κολοβός, μπήκε ως αλλαγή, στον αγώνα της Νέας Σμύρνης, και άλλαξε το ρου του αγώνα. Είχε αρκετά καλή απόδοση, αλλά το γκολ που πέτυχε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχτηκε ένας συμπαίκτης του Κολοβού, ο Απόστολος Γιάννου. Το γκολ του Γιάννου συγκέντρωσε το 27,03%, των προτιμήσεων. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το γκολ του ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Βασίλ Σκουρτάι με ποσοστό 7,94%!