Βαθμολογία

Ανυπομονεί για το ντέρμπι ο Φλέτσερ

Την ώρα και την στιγμή για το πρώτο σφύριγμα στο ντέρμπι της Σάντερλαντ με την μισητή αντίπαλο Νιούκαστλ δεν βλέπει ο Στίβεν Φλέτσερ. Ο Σκωτσέζος διεθνής είχε σκοράρει στη νίκη με σκορ 2-1 στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στις «καρακάξες» αλλά ήταν απών από τις δύο εκτός έδρας νίκες με διαδοχικά 3-0 και έτσι εξέφρασε την ανυπομονησία του σε δηλώσεις του στην «Sunderland Echo».

«Έχασα και τα δύο 3-0 που παίζαμε εκεί, οπότε ανυπομονώ πολύ για το παιχνίδι. Ούτε που ήμουν στο γήπεδο και τις δύο φορές. Είμαστ, όμως, αισιόδοξοι πως μπορούμε να πάμε εκεί και να το ξανακάνουμε. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, οπότε γιατί όχι;» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια προσέθεσε για το αμυντικό μομέντουμ με το οποίο πάνε στο ματς οι «μαυρόγατες», αλλά και την αισιοδοξία που διακατέχει τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογιέτ:

«Υπάρχει αρκετή αισιοδοξία στην ομάδα, παρά τις ισοπαλίες. Κρατάμε ανέπαφη την εστία μας, κάτι που είναι εξαιρετικό για τους αμυντικούς. Ξέρουμε ότι αν βρούμε το γκολ θα πάρουμε και τη νίκη».