Βαθμολογία

Συμφωνία της Λίβερπουλ για Οτσόα!

Με τον Γκιγιέρμο Οτσόα στα γκολπόστ θα πορευτεί η Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο, με αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για συμφωνία τριών εκατομμυρίων λιρών με την Μάλαγα για τα δικαιώματά του!

Ο Μεξικανός, ή αλλιώς ο... εξαδάκτυλος τερματοφύλακας όπως τον ήθελε μια αναληθής φήμη, εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα και το καλοκαίρι εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με την μεταγραφή του στην Μάλαγα ως ελεύθερος.

Για τα δικαιωματά του φημολογείται πως ενδιαφέρθηκαν αρκετοί σύλλογοι (ανάμεσά τους και η Άρσεναλ) και με την κατάσταση στην Μάλαγα να εξακολουθεί να είναι αρνητική, ο διεθνής Τύπος επαναφέρει το όνομά του στο προσκήνιο, αυτή τη φορά για την Λίβερπουλ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα θέλουν τους «κόκκινους» να έχουν συμφωνήσει με τους Ανδαλουσιάνους έναντι 3 εκ. λιρών, ενώ αναφέρουν πως ο 29χρονος ακολούθησε τον σύλλογο και στο Twitter.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως οι φήμες έρχονται ελάχιστες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς πως ο Σιμόν Μινιολέ θα μείνει στον πάγκο για αόριστο χρονικό διάστημα.