Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14:30 η προπόνηση της ομάδας στο προπονητήριο των Δένδρων. Περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στο τέλος είχε αγωνιστικά παιχνίδια, τα οποία σαν σκοπό είχαν την τακτική (αμυντική και επιθετική), με την οποία θα αγωνιστεί η ομάδα στο ερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης. Όλοι οι παίκτες ήταν παρόντες. Ο Στεφανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και αύριο, ενώ η συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

Από το παιχνίδι της Πέμπτης 18/12 θα είναι εκτός ο Μουλόπουλος, εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής από κόκκινη κάρτα και ο Πινδώνης από συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Για την θέση σέντερ φορ ως λύσεις προβάλλονται αυτές του Αναστασάκου, Γκούρτσα και Verdu. Εκείνη την ημέρα θα αποφασιστεί ποιος θα αγωνιστεί.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν ιδιαίτερα καλή διάθεση και έδειξαν στον προπονητή τους ότι για τον αγώνα της Πέμπτης είναι αισιόδοξοι για το θετικό αποτέλεσμα και διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 14:30.