Βαθμολογία

Καμάκας: «Η νίκη μας έδωσε κουράγιο για την συνέχεια»

Ο Μαχητής Τερψιθέας, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3-1. Η ομάδα, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική, μετά από αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα θα έχει θετική ψυχολογία, ενώ θέλει να συνεχίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή του Μαχητή, κύριο Γιώργο Καμάκα, ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με αυτό το αποτέλεσμα, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Κατ’ αρχήν, όσον αφορά την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι άργησε χρονικά να έρθει και θα μπορούσε να έχει συμβεί και νωρίτερα. Παρ’ όλα αυτά, έτσι είναι τα δεδομένα μέχρι στιγμής. Η νίκη αυτήν θεωρώ ότι ήταν μεγάλη ψυχολογική βοήθεια για εμάς και θα μας δώσει κουράγιο, ώστε να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».

-Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Πρώτα από όλα, περιμένουμε για τρεις εσωτερικές μεταγραφές. Ο λόγος για τους Κουρούκα και Τσένο, που είναι φαντάροι και για τον Μόσιαλο που ήταν τραυματίας και τους περιμένουμε να επιστρέψουν, καθώς θεωρώ ότι θα βοηθήσουν αρκετά την ομάδα. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε να ενισχυθούμε κι άλλο, μιας και το ρόστερ μας είναι μικρό τόσο σε μέσο όρο ηλικίας, όσο και σε μέγεθος. Υπάρχουν κάποια ονόματα και θα κινηθούμε ανάλογα».

-Για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Δάφνη Γλαύκης: «Το παιχνίδι αυτό θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για εμάς, αφού θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο στην έδρας μας και συνεπώς θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς ούτως ώστε να φτάσουμε στην νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ».

Γιώργος Μητσιούλης