Βαθμολογία

Συγκροτήθηκαν οι αποστολές των Μικτών ΕΠΣΛ

Για τους αυριανούς αγώνες με την ΕΠΣ Τρικάλων

Από τον Ενωσιακό προπονητή κ. Γιώργο Δοδοντσάκη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν τις 18άδες των Μικτών της ΕΠΣΛ, Νέων και Παίδων και οι οποίες αύριο θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες Μικτές της ΕΠΣ Τρικάλων, σε γήπεδα της Λάρισας, στη συνέχεια του πρωταθλήματος Προεπιλογής ποδοσφαιριστών, Νέων και Παίδων για τις Εθνικές ομάδες, που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Δοδοντσάκης καλεί τους παρακάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής Παίδων, που πρέπει να βρίσκονται στις 10.30΄ το πρωί στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» (ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.00΄):

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Σουλούκος, Κίτσιος, Κόκκοβας, Μπουροτζήκας, Κολοκυθόπουλος, Μαλάκος, Δάκτυλας, Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης, Ζαχαράκης, Καραούλας, Παρλάντζας, Ντιντής, Σκύφτας, Ζυγούρης, Χατζηκρανιώτης.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Οι ποδοσφαιριστές που καλεί ο Ενωσιακός προπονητής για τον αγώνα της Μικτής Νέων, που θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας στις 13.15΄ (ο αγώνας θα αρχίσει στις 14.15΄), είναι οι πιο κάτω αναφερόμενοι:
Καλαμάτας, Μπάμης. Κακάμης, Παπαδήμος, Μάρης, Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι., Κώτσιας, Τσιάτας, Παπαγιαννούλης, Ζιάκας, Κατσαρός, Μπασαγιάννης, Γιαννακός, Σκούρας, Κακαράντζας, Φλώρος, Γκατζούλης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα 2 αυριανά ματς. Είναι οι Κορέστης, Χήτος, Γκρέτσης για τον αγώνα των Νέων και οι Χήτος, Κορέστης, Γκρέτσης για τον αγώνα των Παίδων.