Βαθμολογία

Ευκαιρία για μία ακόμη νίκη!

Από το καλό στο καλύτερο τα πηγαίνει ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Η Λαρισινή ομάδα έχει το τελευταίο διάστημα βελτιώσει την αγωνιστική και βαθμολογική της εικόνα και αυτό είναι κάτι το σημαντικό.

Ο Οικονόμος συγκατοικεί στην 8η θέση με 13 βαθμούς με άλλες δύο ομάδες (Εθνικός Φιλιππιάδας – Κοζάνη). Η νίκη επί της Ένωσης Αποστόλου Παύλου με σκορ 4-2 ήρθε μετά από καλή εικόνα και πλέον όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης (17/12) στο γήπεδο Βατανιακού με την ομώνυμη ομάδα.

Ο χρόνος ήταν ελάχιστος για να προετοιμαστεί η ομάδα, αλλά όλοι ευελπιστούν πως μπορεί να πάρει μία ακόμη νίκη που θα ανεβάσει και άλλο την ομάδα. Εξάλλου και ο αντίπαλος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να παρουσιάσει κάτι θετικό και είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το απόγευμα με τον τεχνικό Κώστα Κατσάρα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Χρήστος Γκατζούλης