Βαθμολογία

Θα τα καταφέρει τώρα;

Η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί καθόλου καλά για τον Δωτιέα Αγιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Η ομάδα γι’ αλλού ξεκίνησε και αυτή τη στιγμή δείχνει να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα σε διοικητικό επίπεδο που έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν έντονο θέμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς.

Εξάλλου και ο τεχνικός της ομάδας κ. Σωτήρης Αντωνίου όπως έχει αναφέρει θα περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα να δει τι μπορεί να αλλάξει, αν αλλάξει κάτι και ανάλογα θα πράξει… το ίδιο έχουν στο μυαλό τους και οι παίκτες που περιμένουν νέα!

Το ματς με την Κοζάνη ανήκει πλέον στο παρελθόν αν και θα ήθελαν να έχουν πάρει τη νίκη στην έδρα τους και να ικανοποιήσουν λίγο τον κόσμο αλλά και οι ίδιοι να ανέβουν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την Τετάρτη ο Δωτιέας έχει να δώσει ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος αυτή τη φορά κόντρα στην Ένωση Αποστόλου Παύλου στο Μακροχώρι. Ο αντίπαλος παρουσιάζεται αρκετά αποδυναμωμένος φέτος και είναι στις τελευταίες θέσεις.

Ευκαιρία λοιπόν έστω και τώρα η ομάδα της Λάρισας να πάρει την πρώτη νίκη. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το απόγευμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή.

Χρήστος Γκατζούλης