Βαθμολογία

«Μας δήλωσε πως πουλάει και μάλιστα άμεσα»

Ο νομικός Βαγγέλης Καραναστάσης έκανε δηλώσεις σήμερα το πρωί σχετικά με την χθεσινή συνάντηση του εκπροσώπου των Λαρισαίων επιχειρηματιών με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για την αγοραπωλησία της ΑΕΛ. Ο κ. Καραναστάσης μίλησε στην εκπομπή «Κόντρα επίθεση» του Χρήστου Τσιάτα στον Οk radio 104.8.

Ο ίδιος φάνηκε συγκρατημένα αισιόδοξος και πως οι διαδικασίες όλες είναι υπό διεύρυνση για να εξεταστούν τα αιτήματα του Πλεξίδα. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Υπήρξε πολύ καλό κλίμα στη χθεσινή συνάντηση μας. Είναι πολύ θετικό το γεγονός που άνοιξε διάλογος με τη μεγαλομέτοχο εταιρεία. Μας δήλωσε πως πουλάει ξεκάθαρα και μάλιστα άμεσα. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος θέλουμε όμως να γίνει έλεγχος για το νομικό και λογιστικό καθεστώς για να γνωρίζουμε πλήρως την κατάσταση στην ΠΑΕ. Οι επιταγές είναι στο όνομα Παλάντζα και θα ρευστοποιηθούν από τον Πλεξίδα. Δίνει μια ομάδα 22 ποδοσφαιριστών, που πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και να συντηρηθεί με το ποσό των 680.000 ευρώ άρα για να αγοράσει κάποιος την ομάδα χρειάζεται περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ συν το μετοχικό κεφάλαιο.

Οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία και να την ενισχύσουν σημαντικά. Δεν μπορούμε να στηριχθούμε σε ένα έγγραφο από πλευράς Πλεξίδα αφού η πρόθεση του είναι να δοθούν τα χρήματα πρώτα και μετά να γίνει ο έλεγχος. Μέχρι το βράδυ θα υπάρξει απάντηση προς τον κ.Πλεξίδα  αφού πρώτα συζητηθούν όλα από την πλευρά των Λαρισαίων επιχειρηματιών».