Βαθμολογία

Υπέρ της παραμονής Λάμπαρντ ο Σανιά

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει καταφέρει να ασκήσει αντίκτυπο στη Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν και ο Μπακαρί Σανιά είναι ακόμα ένας «οπαδός» της παραμονής του στους «πολίτες» και μετά το τέλος του δανεισμού του από τη New York City.  

Ακόμα ένας παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε την επιθυμία να δει τον Φρανκ Λάμπαρντ να παραμένει στο «Έτιχαντ» για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο λόγος για τον Μπακαρί Σανιά, ο οποίος αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο για τον πρώην άσο της Τσέλσι, στη συνέχεια φρόντισε να τονίσει πως για όσο περισσότερο παραμείνει στην ομάδα, τόσο το καλύτερο θα είναι για όλους.

«Φυσικά. Είναι ένας σπουδαίο παιδί και ταιριάζει απόλυτα. Έδειξε εδώ ότι μπορεί να σκοράρει σημαντικά γκολ, είναι ένας μεγάλος παίκτης. Είναι ένας παίκτης που κινείται γρήγορα. Το να παίξεις κόντρα σε τέτοιου είδους παίκτες είναι δύσκολο», απάντησε ο Γάλλος ερωτηθείς για το αν επιθυμεί την παραμονή του Λάμπαρντ.

«Όλοι αυτοί είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτες. Ο Φρανκ είναι πάντα πολύ καλός. Το έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Όσο μπορούμε να τον έχουμε, είναι πάντα καλό», συμπλήρωσε.