Βαθμολογία

Πλησιάζει η «Γιορτή Ποδοσφαίρου» της ΕΠΣΛ

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «PALADIUM» Μεγάλο κοσμικό γεγονός στην πόλη μας η «Γιορτή Ποδοσφαίρου» της ΕΠΣΛ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, το ερχόμενο Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21.00΄, στο κοσμικό κέντρο της πόλης μας «PALADIUM», θα πραγματοποιηθεί η φετινή «Γιορτή του Ποδοσφαίρου», μια εκδήλωση που η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας διοργανώνει με τη συνδρομή των Συνδέσμων Διαιτητών, Προπονητών και Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού μας.

Στην κορυφαία αυτή γιορταστική εκδήλωση του Ερασιτεχνικού μας Ποδοσφαίρου έχουν κληθεί για να παραστούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, ο πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι επικεφαλής όλων των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της Χώρας, όλες οι πολιτικές, στρατιωτικές και αθλητικές αρχές του Νομού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν με απονομή πλακετών και κυπέλλων, ομάδες, παράγοντες ομάδων, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές και διάφορα άλλα πρόσωπα για την εν γένει προσφορά τους στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο.

Εντός των επόμενων ημερών από τη Γραμματεία της Ένωσης θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα της φετινής «Γιορτής του Ποδοσφαίρου», με όλα τα ονόματα των τιμώμενων προσώπων.