Βαθμολογία

Κατατέθηκαν τρεις επιταγές ύψους 360.000 ευρώ!

Ο δικηγόρος των Λαρισαίων επιχειρηματιών, κύριος Βαγγέλης Καραναστάσης, μίλησε πριν από λίγα λεπτά στον OK Radio 104,8 για την κίνηση των Λαρισαίων επιχειρηματιών που θέλουν να εμπλακούν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ίδιος δεν αναφέρθηκε στον αριθμό των ενδιαφερομένων, ωστόσο είπε πως από το πρωί έχουν κατατεθεί τρεις επιταγές ύψους 360.000 ευρώ, ενώ τα αντίγραφα τους, έχουν κατατεθεί στην γραμματεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, πράγμα που σημαίνει ότι η ΠΑΕ είναι ενήμερη για την πρόταση.

Αυτό που ζητάν οι Λαρισαίοι επιχειρηματίες, είναι να προχωρήσουν σε έναν νομικό και λογιστικό έλεγχο των στοιχείων της ΠΑΕ, προκειμένου να ξέρουν τι πάνω κάτω, πως είναι τα πράματα στην ομάδα.

Επιπλέον, ο κύριος Καραναστάσης τόνισε ότι υπάρχουν χρήματα, ώστε η ομάδα να συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι τις υποχρεώσεις της και να ολοκληρώσει ομαλά την σεζόν.

Στην συνέχεια, σε ερώτηση σχετικά με το αν όλη αυτή η διαδικασία τελειώσει σύντομα, τόνισε πως πιστεύει πως αν υπάρχει βούληση από την πλευρά της μεγαλομετόχου εταιρίας, όλα μπορούν να γίνουν.

Όσον αφορά τα ονόματα, είπε πως με την πρόοδο των διαπραγματεύσεων, η πρόταση αυτήν θα προσωποποιηθεί πλήρως και θα γίνουν γνωστά όλα τα ονόματα των επιχειρηματιών και των εταιριών που εκπροσωπούν.

Τέλος, κλείνοντας, δήλωσε πως θα υπάρξει και μια ανακοίνωση μέσα στην μέρα, όπου θα εξηγεί στον κόσμο την όλη διαδικασία.