Βαθμολογία

Απειλεί με άμεση αποχώρηση ο Πανηλειακός

O τεχνικός διευθυντής του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης, κάλεσε τον μεγαλομέτοχο, Θανάση Παπαγεωργίου να μείνει κοντά. Αναλυτικά στη δήλωσή του ανέφερε:

«Τα τελευταία τραγικά κρούσματα με τις σε βάρος μας διαιτησίες, είναι δυστυχώς ένα πολύ μεγάλο χτύπημα κατά του Πανηλειακού!!! Διαιτησίες οι οποίες απέδειξαν πως ήταν προκατειλημμένες και αποφασισμένες να αδικήσουν την ομάδα μας και να της αφαιρέσουν κάθε πιθανότητα, και για να παλεύει, αλλά και για να πάρει πολύτιμους βαθμούς!!!

Με την Παναχαική ήδη έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, αλλά και αποδυνάμωση μας για τη συνέχεια, από τα …κατορθώματα του κ. Κοσικίδη!

Ήρθε και η συνέχεια, με την Επισκοπή, όπου μετά το προβάδισμα μας στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια η εχθρική για μας διαιτησία, αλλοίωσε και πάλι το αποτέλεσμα!

Υπάρχει φάση, μεταξύ άλλων, που ανακόπτεται από το βοηθό Μπαμπά, με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Μπουντόπουλος (στις αρχές του β” ημιχρόνου) όπου φεύγει μόνος σε προφανή ευκαιρία για να σκοράρει και να κάνει το 0-2.

Ενώ της φάσης του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων στο 80′ προηγείται στην αρχή της καθαρό επιθετικό φάουλ που δεν δίνει ο Ζαραβίνος και στην εξέλιξη της ο σκόρερ είναι σε θέση ξεκάθαρη οφσάιντ που δεν δείχνει ο βοηθός Αργυρός, όταν παίρνει τη μπάλα και κάνει το 2-1, κρίνοντας το ματς… Γίνεται πλέον έτσι ολοφάνερο, ότι με τον καταδικαστικό τρόπο που αντιμετωπίζεται ο Πανηλειακός, είναι δυστυχώς κι ένα εύκολο …θύμα μέσα στους υπολογισμούς που γίνονται εξωγηπεδικά για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν έτσι κι αλλιώς!

Και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, ακόμα και η όποια μεγάλη και δαπανηρή οικονομικά προσπάθεια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανηλειακός κ. Θανάση Παπαγεωργίου, δεν θα μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχουν και οι περιορισμοί από την έλλειψη αδειοδότησης, που ισχύουν και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, και “δένουν τα χέρια”, ακόμα και σε όποιον θέλει να ξοδέψει πολλά χρήματα για παίκτες ώστε να ενισχυθεί.

Αφού δεν μπορείς να αποκτήσεις ικανούς, έτοιμους, και έμπειρους παίκτες!

- Όλα αυτά αν συνυπολογιστούν αθροιστικά, με οδηγουν να κάνω τη σκέψη για άμεση αποχώρηση από αυτό το πρωτάθλημα!

Φαίνεται ολοένα και πιο αναγκαία, για να γίνει από τώρα πραγματικότητα.

Γιατί δυστυχώς, όλη η κατάσταση αυτή που ήδη περιέγραψα, δυστυχώς, κάνει πλέον άσκοπη και μάταιη, και την προσπάθεια του μεγαλομετόχου για να βάλει πολλά χρήματα τώρα, αλλά και την ίδια την παρουσία του Πανηλειακού στο υπόλοιπο πρωτάθλημα…

* * * Γι” αυτό προτείνω στον κ. Παπαγεωργίου να εξετάσει πλήρως τη σκέψη μου αυτή. Στην οποία κι εγώ οδηγούμαι από την αγάπη και το ζήλο για την ομάδα μας, ώστε να μην συνεχίσουμε να κάνουμε τον …κομπάρσο και τον “σάκο του μποξ”, σε ένα πρωτάθλημα απλά και μόνο για να το… συμπληρώνουμε!

Κάτι, που μόνο κακό θα κάνει στο όνομα του ιστορικού ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ!

Κι αν πράγματι ο κ. Παπαγεωργίου αποδεχθεί την κίνηση αυτή, τότε θέλω και του προτείνω, να παραμείνει στο τιμόνι του συλλόγου, και να δεσμευτεί δημόσια, ξεκινώντας μάλιστα συγκεκριμένες πράξεις και κινήσεις από τώρα, ότι θα ετοιμαστεί μια μεγάλη, πολύ δυνατή και …ΑΧΤΥΠΗΤΗ ομάδα του Πανηλειακού μας, για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Με κινήσεις, μέσα κι έξω από τα γήπεδα, από ΤΩΡΑ! Με οργάνωση, με δημιουργία, με προετοιμασία!

Για να γίνουν ΑΠΟ ΤΩΡΑ οι καλύτερες συνθήκες για ένα νέο ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

Για έναν Πανηλειακό πρότυπο! Με ομάδα – πρότυπο, με οργάνωση – πρότυπο, με γήπεδο – πρότυπο, με τα πάντα νέα και διαφορετικά!

Ξέρουμε καλά ότι έχει αυτές τις μεγάλες δυνατότητες! Και διαθέτει, και τη δύναμη, και το κύρος, και την προσωπικότητα για να δημιουργήσει από την αρχή, την επόμενη μέρα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ μας!

Ξέρω κι ότι τον απασχολούν ήδη όλα τα ενδεχόμενα και νομίζω ότι άμεσα θα πάρει τις αποφάσεις του».