Βαθμολογία

«Λάθη, ευκαιρίες και Ντε Χέα»

Στα αμυντικά λάθη της Λίβερπουλ, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και την εξαιρετική εμφάνιση του Νταβίντ Ντε Χέα, στάθηκε αμέσως μετά την ήττα της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπρένταν Ρότζερς. «Κάναμε αρκετά ακόμα και για να κερδίσουμε, ψάχνω τις λύσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κόκκινων». Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπρένταν Ρότζερς:

«Νομίζω πως κάναμε αρκετά ώστε να νικήσουμε σήμερα, αλλά αυτό το ματς ήταν η επιτομή της σεζόν που έχουμε έως τώρα. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες και ο Ντε Χέα σίγουρα ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Μέσα στη σεζόν έχει κάνει 4-5 τέτοιες επεμβάσεις. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας που ξέρει το ακριβώς να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός από τις ευκαιρίες που είχαμε όμως, υποπέσαμε και σε αμυντικά λάθη, τα οποία μας κόστισαν. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αποκτήσουμε  ξανά αυτοπεποίθηση. Πέρυσι στο αντίστοιχο μας το σκορ ήταν 3-0μ για εμάς. Σήμερα στο πρώτο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν μπορείς να δέχεσαι τέτοια γκολ. Θα συνεχίσω να ψάχνω για τις λύσεις».