Βαθμολογία

Monsters: «Λευτεριά στην ΑΕΛ τώρα!»

Όταν με την τοποθέτηση του πανό στα γραφεία της παε βάλαμε την πλάτη μας μπροστά και θέσαμε θέμα αποχώρησης του Πλεξίδα δεν υπήρχε στον ορίζοντα εναλλακτική λύση. Υπήρχε μόνο ο επαναλαμβανόμενος εξευτελισμός των χρωμάτων και του εμβλήματος μιας Ομάδας που έχει ταυτιστεί όχι μόνο με την πόλη αλλά με την υπέρβαση και την κλωτσιά στο σύστημα. Όλα αυτά, αυτός ο γραφικός τύπος που στηρίχτηκε με σκοτεινό τρόπο από συγκεκριμένα πρόσωπα και εκμεταλλεύτηκε συγκυρίες όχι μόνο δεν τα σεβάστηκε αλλά τα ποδοπάτησε.

Μια ολόκληρη χρονιά σαν χορηγός έβριζε με τα χειρότερα λόγια τον κόσμο της ΑΕΛ σε συνεργάτες του, μετά αποπειράθηκε να εκβιάσει με αστείους τρόπους θεσμούς και λαό της ΑΕΛ και τέλος το καλοκαίρι έχοντας πάρει το χρίσμα της ντροπής και της ανάγκης από μια συγκεκριμένη διαδικασία που τη σεβάστηκαν όλοι τόλμησε να ταξιδέψει στο βόλο εμπαίζοντας την ΑΕΛ, την ιστορία της, τον κόσμο της, τους τίτλους της και τους νεκρούς της. Ο συγκεκριμένος χωριάτης συνέχισε και πέρα από αυτό, αφού νόμισε πως με μια κωλοτούμπα πολυτελείας ξεχνιούνται όλα, συνέχισε να λειτουργεί και να ενεργεί λες και η ΑΕΛ είναι η monopoly ενός κακομαθημένου παιδιού, διασύροντας κάθε έννοια σοβαρότητας σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση μιας ομάδας.

Ακόμα και για τους ελάχιστους εναπομείναντες ύποπτους εραστές τους το τελευταίο επιχείρημα της οικονομικής αυτάρκειας έχει καταρεύσει εδώ και καιρό γιατί φάνηκε ξεκάθαρα πως οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο με λεφτά. Και οι πέτρες ξέρουν πως αν κάποιος κάνει τον ορό της αλήθειας στους παίκτες αύριο κιόλας η ομάδα θα μείνει ολομόναχη με το γαρδικιώτη Νέρωνα να κοιτάζει το τίποτα. Έφτασε όμως η στιγμή να φωνάξουμε όλοι για την απελευθέρωση της ΑΕΛ από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Ήρθε η στιγμή η ΑΕΛ να επιστρέψει στη Λάρισα και σε χέρια Λαρισαίων. Από την αρχή ζητήσαμε λύση από την πόλη και από τη στιγμή που έχει βρεθεί σήμερα ολοζώντανη μπροστά μας απαιτούμε από το χειριστή φάντασμα που σαν φυσικό πρόσωπο δεν υπάρχει πουθενά και από τον αδελφό του Σωτήρη Πλεξίδα να τηρήσουν στο ακέραιο τις δεσμεύσεις τους και να παραχωρήσουν άμεσα την Ομάδα. Περιμένουμε την ευαισθητοποίηση όλων των φορεών που εμπλέκονται με την Ομάδα για να γλιτώσουμε τώρα τα χειρότερα. Η μέρα έφτασε, διαλέξτε πλευρά.

MONSTERS-1982-KEEP THE FAITH