Βαθμολογία

Με συνοπτικές διαδικασίες οι Αμπελόκηποι

Νίκη με σκορ 3-0 πήραν οι Αμπελόκηποι απέναντι στον Ελευθεριακό, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού.

Στο 13ο λεπτό, ο Στέφανος Ποντίκας με όμορφο μακρινό σουτ, έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Στο 17’ ο Ντε Λα Ρόσα εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25’ μετά από σέντρα του Ντε Λα Ρόσα, ο Δόνος έκανε το 2-0 για τους Αμπελόκηπους, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των Αμπελοκήπων συνεχίστηκε και έτσι στο 75’ οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, όταν ο μετά από ατομική ενέργεια ο Μπαμπατζιάς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι εύστοχος και να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας(80’ Τριτάρης Αχ.), Τσάκε Ερ., Γούτος Ευ., Μπλάνας Ν., Δόνος, Μπλάνας Γ.(81’ Δούκας), Ντε Λα Ρόσα, Τσάκε Εν.(30’ Μπαμπατζιάς λ.τ.), Τριτάρης Β.

Διαιτητής: Κοντοβασίλης Βοηθοί: Δαμασκόπουλος, Κόκκας.