Βαθμολογία

Το γύρισαν οι Χαλκιάδες

Την νίκη πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων, απέναντι στον Μυραϊκό, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά και να κάνουν την ολοκληρωτική ανατροπή.

Ο Μυραϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Μαμάκος έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 55’ ο Παπακωνσταντίνου έκανε το 1-1. Στο 80’ ο Νατσιούλας έκανε μια σέντρα και ο Νιαβής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα των Χαλκιάδων, θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια της, στον Κοσμά Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του, για τον άδικο χαμό της κόρης του.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Τσικούρας, Δημουλάς, Κυριάκου, Ρουμάνης Αν., Λαβδάρης, Ρουμάνης Αντ., Μητσόπουλος, Λαζαρίδης(70’ Τομαράς), Νιαβής, Νασιούλας, Παπακωνσταντίνου.

Μυραϊκός: Καραφέριας, Αρχοντής, Βλάνδος, Μπλιάτσιος, Μαμάκος, Παπαγεωργίου(65’ Κατσανούλης), Μπαντούλης, Παπαχρήστος(60’ Χασιώτης), Τουρβάτσιος, Ζαρκαδούλας, Ασημακόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης