Βαθμολογία

Δηλώσεις προπονητών αναμέτρησης Οικονόμου – Μακροχωρίου

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ (Απόστολος Παππάς): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Οικονόμου, που ήταν πολύ καλή. Εμείς ήρθαμε σ’ αυτό το παιχνίδι περισσότερο με αμυντικούς προσανατολισμούς, ξέραμε ότι θα δεχθούμε την πίεση από τη γηπεδούχο ομάδα, καταφέραμε όμως σε μία φάση στο 42' να προηγηθούμε, αλλά το θέμα είναι ότι δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης.

Μετά το 1-1 του πρώτου μέρους, ήξερα ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα είναι κάπως πιο επιθετικοί  οι αντίπαλοι, δυστυχώς όμως από δύο λάθη μας, προήλθαν δύο γκολ και κάπου εκεί, ίσως για ορισμένους από τους παίκτες μας, τελείωσε το παιχνίδι. Υπήρξε επί πλέον και κάποιος εφησυχασμός από πλευράς Οικονόμου και είχαμε ένα καλό πεντάλεπτο περίπου στο τέλος του αγώνα, όπου και κατορθώσαμε να βάλουμε ένα γκολ, έχοντας ακόμη μια καλή φάση με δοκάρι στο επόμενο λεπτό, που αν γίνονταν το 3-3, θα ήμουν αυτή τη στιγμή λίγο πιο χαρούμενος.

Δυστυχώς στο τέλος δεχθήκαμε και το 4ο γκολ από τους γηπεδούχους με απευθείας φάουλ. Η νίκη θεωρώ πως είναι δίκαιη, εύχομαι καλή συνέχεια στον συνάδελφο προπονητή και επίσης καλές γιορτές, υγεία και ευτυχία σε όλους.

Εμείς χρειαζόμαστε ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, πιστεύω να μπορέσουμε να πάρουμε ένα- δύο ποδοσφαιριστές για να μας βοηθήσουν και όταν θα έρθει η διακοπή του πρωταθλήματος, να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα στην ομάδα».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): «Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για το καθαρό παιχνίδι, νομίζω ότι συνέδραμαν και αυτοί πέρα από την αμυντική τους τακτική, να γίνει ένα καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Νομίζω ότι το σκορ είναι μαγικό, οι αντίπαλοι έκαναν τέσσερα σουτ στο τέρμα, έχοντας δύο γκολ και ένα δοκάρι, ενώ εμείς κάναμε δεκατέσσερα σουτ και μόλις στο 93' ευτυχήσαμε να μας φύγει ολοκληρωτικά το άγχος, αλλά γι αυτό το ποδόσφαιρο είναι το πλέον συναρπαστικό ομαδικό άθλημα στον κόσμο.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι όλοι οι υπεύθυνοι της ομάδας και πρωτίστως εγώ από όλα τα παιδιά, έχοντας ένα τρίτο κατά σειρά  ενενηντάλεπτο με καλή παρουσία τόσο στην Κοζάνη κι ας δεχθήκαμε 4 γκολ, όσο και με τα Τρίκαλα, που επίσης είχαμε καλή λειτουργία και σήμερα πάλι τα παιδιά ανταπεξήλθαν στο πρακτικό κομμάτι του παιχνιδιού όσον αφορά το θέμα της πίεσης και στη δημιουργία πλαγιοκοπήσεων. Είμαστε σε καλό δρόμο καθώς απομένουν άλλα δύο παιχνίδια με το Βατανιακό εκτός την Τετάρτη και με την Αγχίαλο την Κυριακή πάλι εκτός έδρας. Πρέπει και στις 2 αναμετρήσεις να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει ώστε  να βελτιώσουμε κι άλλο τη βαθμολογική μας θέση, γιατί η ποιότητα των παιχτών μας είναι για μεγαλύτερα πράγματα.

Οι παίχτες είναι σίγουρα πιο άπειροι από πέρυσι, η ομάδα είναι καινούργια, θέλουμε χρόνο, μας στήριξε η διοίκηση τόσο εμένα όσο και το συνεργάτη μου Χάρη Νούσια και σιγά-σιγά θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.

Υπήρχε μια χαλαρότητα στο τελευταίο δεκάλεπτο και ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ γι αυτό. Με το 3-1 υπέρ μας και με τρίτο  συνεχόμενο ενενηντάλεπτο να φτάνει προς το τέλος του, δε θέλαμε να ρισκάρουμε σε καμία περίπτωση από κάρτες ή τραυματισμούς. Για την εικόνα του τελευταίου δεκάλεπτου υπεύθυνος είμαι μόνο εγώ. Όντως υπήρξε και αναλαμβάνω αποκλειστικά εγώ την ευθύνη».