Βαθμολογία

Το πήρε παρά τις απουσίες

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου, αυτήν την φορά απέναντι στην Μελία, με σκορ 2-1. Μάλιστα, η γηπεδούχος ομάδα, είχε αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί έχοντας στην 11άδα της 4 ποδοσφαιριστές, ηλικίας 15 ετών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό, όταν ο Καραντώνης Γ., με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 28’ το Χειμάδι έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσιαγκούλης για εξύβριση του διαιτητή. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τους Λίταινα Α. και Ζησόπουλο, ωστόσο το 1-0, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Σεβδαλής με κεφαλιά έκανε το 2-0 για το Χειμάδι, βάζοντας βάσεις στην νίκη τους ομάδας του. Τελικά, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1, στο 70ο λεπτό όταν ο Κόγιος βρήκε με σέντρα τον Χασιώτη, που σκόραρε, ενώ να σημειωθεί ότι πέντε λεπτά αργότερα, ακυρώθηκε ως οφσάιντ ένα γκολ του Μπαρούτα.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Νούσιος Γ. του Β., Νούσιος Δ., Καραντώνης Λ., Σεβδαλής, Τόπης, Ζησόπουλος, Καραντώνης Γ., Τσιαγκούλης Β., Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Νούσιος Γ. του Α.

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Αβδουλάς, Ρέντζας, Δαλαμπύρας, Κολοβός, Παζέβας(60’ Μπαρούτας), Κόγιος, Αγγελακόπουλος, Χασιώτης, Παγωνόπουλος, Μητσιάκος.

Γιώργος Μητσιούλης