Βαθμολογία

Ολοταχώς για Α'1 η Ραψάνη

Συνεχίζει την πορεία της προς την Α'1 ο Σ.Σ. Ραψάνης, που πέτυχε διπλής σημασίας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με 2-0, αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες του στους 6 βαθμούς. Η γηπεδούχος Ραψάνη είχε σε μεγάλη μέρα τον Κατσαμάκα, ο οποίος είχε ένα δοκάρι στο 40' με απευθείας φάουλ, ενώ πέτυχε και το πρώτο τέρμα της ομάδας του.

Πριν από αυτά όμως, ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Σδούγκας νίκησε σε εκτέλεση πέναλτι τον Γιώργο Κίτσα.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και συγκεκριμένα στο 65', έλαβε χώρα η φάση με την οποία η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά προηγήθηκε στο σκορ. Ο Σινάν Τζέφρι έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς και έβγαλε σέντρα "πάρε-βάλε" στον Κατσαμάκα, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το τελικό 2-0 για την ομάδα της Ραψάνης διαμόρφωσε στο 90'+2' ο Σινάνι Κώστας με σουτ εκτός περιοχής.

Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά έχασε κάποιες ευκαιρίες με τους Παρασκευά Ευθυμίου, Κίτσα Παναγιώτη και Κίτσα Γιώργο αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να ξαναμπεί στην ροή του αγώνα.

Ο Πανιώνιος έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα και κυρίως από τον διαιτητή κ. Τσιτσιρίκα, ο οποίος ήταν προκλητικός και ειρωνικός σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Νέας Σμύρνης καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σ.Σ. Ραψάνης: Σδούγκας, Τσούλκας, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Βάρσος, Σινάνι Κ. Σινάνι Β. (46' Σινάν Τζ.), Σινάν Ε., Μπούρος, Κουτσάκης, Κατσαμάκας (87' Γκαραγκούνης Ντ.).

Πανιώνιος Ν. Σμύρνης: Κίτσας Ι., Ευθυμίου, Βασιλείου Π., Κανής, Καρδαμίλης, Ελιζόπουλος Σ. (70' Σκέντζας Η.), Βασιλείου Παρ. (46' Κίτσας Παν.), Δημόπουλος, Κίτσας Γιωρ., Κίτσας Γερ. (60' Στρατής), Ελιζόπουλος Ν.

Διαιτητές: Τσιτσιρίκας Α., Γκρέτσης Β., Καραμούστος Α.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης