Βαθμολογία

(Χ)ορταστικό παιχνίδι

Ισόπαλη και με σκορ 3-3 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου και Δήμητρα Αγιάς, για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, σε ένα παιχνίδι που όπως παρουσιάζει το σκορ, ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, καθώς είχε αρκετά γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο δοκάρια, αρκετά νωρίς, με τον Σιδηρόπουλο στο 4’ και τον Κοττάκο στο 9ο λεπτό. Τελικά, μόλις στο 14ο λεπτό, ο Σιδηρόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και στο 28’ ο Σαμαράς έκανε το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Φλώρος.

Στο 42’ οι γηπεδούχοι, μπήκαν μπροστά στο σκορ και πάλι, όταν ο Σιδηρόπουλος έβγαλε σε θέση βολής τον Κοττάκο και αυτός έγραψε το 2-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δέλλας με κεφαλιά έκανε το 3-1 για το Κουλούρι στο 50ο λεπτό. Στο 59’ έγινε μια φάση για την οποία οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή. Συγκεκριμένα, αποβλήθηκε ο Βελλής εκ μέρους των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή αρχικά να δίνει πέναλτι για το Κουλούρι, ωστόσο στην συνέχεια να παίρνει πίσω την απόφαση του και να δίνει φάουλ.

Στην συνέχεια, η Δήμητρα, αν και με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να μειώσει στο 75’ με τον Σαμαρά, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-3 στο 80’ χαρίζοντας τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Αρλέτος, Αγραφιώτης(46’ Λαζάρου), Χάμος, Κουτσιαντάς, Σιδηρόπουλος, Δέλλας(62’ Παλαμάς), Κοκκινάς(82’ Νάκος), Κοττάκος, Νεράντζης.

Δήμητρα Αγιάς(Δημήτρης Στάθης): Γαλάνης, Κουρούκας, Βελλής, Μητρακόπουλος, Χαϊδούσης, Χριστοδούλου, Μπίμπα, Φλώρος(75’ Γιουρέλης), Τσιάμπας, Σαμαράς, Τσαγκαλάς(85’ Γέρακας).

Γιώργος Μητσιούλης