Βαθμολογία

Ξύπνησαν με κέφια τα Βούναινα

Με το ευρύ σκορ 1-5 κατάφερε να περάσει η ομάδα των Βουναίνων, από την πόλη των Φαρσάλων, όπου κέρδισε την Ακαδημία του Αχιλλέα, στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Τα Βούναινα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Κυριάκος Χατζηλιάδης έκανε το 0-1. Στο 25’ ήρθε η σειρά του Τριτόπουλου να χρηστεί σκόρερ, όταν έκανε το 0-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-3, όταν μετά από φάουλ του Σταύρου Τσαπράζη ο Παλάσκας σκόραρε. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν πέντε λεπτά αργότερα, με πέναλτι που κέρδισε ο Αναγνώστης και εκτέλεσε εύστοχα ο Δημακόπουλος.

Στο 80’ ο Αγγλόπουλος έκανε το 1-4 για τα Βούναινα, ενώ το τελικό 1-5, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τικταπανίδης, με σουτ έξω από την περιοχή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η νίκη αυτήν αφιερώνεται στον διοικητικό της ομάδας, κύριο Χρήστο Βαλάση και στο νεογέννητο παιδί του.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Στεργιόπουλος, Μάρκου, Δημακόπουλος, Σακελαρίου Κ., Σαμιώτης(46’ Καρακώστας), Καραγιώργος, Καψιώχας(60’ Μπασαγιάννης λ.τ.), Μιχαηλίδης(75’ Σακελαρίου Φ.), Πέτσας, Αναγνώστης, Τίμπας.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος Δ., Τριτόπουλος, Παλάσκας(61’ Ντουρουντάκης), Φαρμάκας, Γκέκας, Σιάλτας, Τσαπράζης Στ.(63’ Τικταπανίδης), Μερτζανίδης, Λεμονής, Χατζηλιάδης Κ.(75’ Δαούλας).

Γιώργος Μητσιούλης