Βαθμολογία

Η «αναγέννηση» ήρθε για το Πουρνάρι!

Η Αναγέννηση Πουρναρίου πήρε μια σημαντική νίκη την Κυριακή το απόγευμα απέναντι στην Ομόνοια. Τελικό σκορ 3-1 με τους γηπεδούχους να έχουν μια καλή εμφάνιση και γενικά να υπάρχει ικανοποίηση από την συνολική εικόνα στο ματς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν ξανά με αρκετές απουσίες και αυτό έπαιξε σίγουρα το δικό του ρόλο.

Στο 18’ από σέντρα του Τατία έπιασε το σουτ ο Ρακιντζόγλου η μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 32’ από σέντρα του Παλαμιώτη ξανά ο Ρακιντζόζλου κάνει το 2-0. Στο 40’ ο Μπέτσης με διαγώνιο σουτ μειώνει σε 2-1. Στο 40’ πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί της Ομόνοιας το σουτ του Ρακιντζόγλου.

Στο 53’ από εκτέλεση κόρνερ του Τατία πήρε την κεφαλιά ο Γκέκας για να κάνει το 3-1. Στο 80’ ο Μπίλης έχασε πέναλτι (έστειλε την μπάλα άουτ) για την Ομόνοια. Τέλος στο 85’ από πάσα του Τατία, ο Βασίλεφ έκανε το σουτ πάνω στη γραμμή έδιωξαν οι αμυντικοί.

Αναγέννηση Πουρναρίου: Κρητικός Γ., Παλαμιώτης (80’ Φωλίνας), Κρητικός Θεόφιλος, Πατσώνης, Κρητικός Θωμας, Τατίας, Βασίλεφ, Δημουλός (87’ Κακαγιάνης), Ζαϊρές, Γκέκας (75’ Ντίνας), Ρακιντζόγλου.

Ομόνοια: Καρακούλιας, Δούρος, Γαρνέλης (60’ Θεοδώρου), Αγγλόπουλος (20’ λ.τ. Βαλιάκος), Θανάσης, Μπίλης, Μπέτσης, Γιαννάκος, Σέζας, Κυριακίδης, Πιτσίλκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής Χ., Κοντοβασίλης Ν., Τσακνάκη Δ.