Βαθμολογία

Μεγάλο «διπλό» ο Τύρναβος στον Βόλο!

Παλικαρίσια νίκη σημείωσε ο Τύρναβος την Κυριακή μέσα στον Βόλο κερδίζοντας τον τοπικό Ολυμπιακό με σκορ 2-3. Σίγουρα αυτό το τρίποντο έχει μεγαλύτερη αξία αφού ήρθε σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Κατάθεση ψυχής από τους ποδοσφαιριστές του Απόστολου Χαραλαμπίδη που στο τέλος έγιναν όλοι μια γροθιά πανηγυρίζοντας αυτή την επιτυχία. Ένα τονωτικό αποτέλεσμα για τον Τύρναβο που θα βοηθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το φιλμ του αγώνα

20' Εκτέλεση κόρνερ από τον Μιλουτίνοβιτς και ο Κισκαμπάνης με κεφαλιά κάνει το 0-1.

24' Ο Γιαλούσης απομακρύνει την μπάλα την τελευταία στιγμή πριν κάποιος παίκτης του Τυρνάβου την σπρώξει στα δίχτυα μετά από σέντρα σουτ του Μιλουτίνοβιτς.

27' Ο Ζυγκερίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Κασμερίδης απέκρουσε αρχικά και στη συνέχεια πριν ο Ζυγκερίδης μπει ξανά στη φάση και σκοράρει, με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα.

46' Σουτ ο Νικολιάς, η μπάλα φτάνει στον Διαμαντόπουλο, ο τελευταίος σκοράρει, αλλά ο βοηθός έχει σηκώσει οφσάιντ.

49' Ο Κούτσι κάνει το γύρισμα μέσα στην περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

59' Ο Γεωργίου μετά από πάσα του Μιλουτίνοβιτς γράφει το 0-2.

63' Ο Μακρυδημήτρης με πλασέ μειώνει σε 1-2.

74' Ο Οτα εκμεταλλεύτηκε λάθος του Γιαλούση και έδωσε στον Σολφερίνο που σούταρε, αλλά ο Μακρυδημήτρης έδιωξε τελευταία στιγμή.

80' Ο Γιαλούσης και πάλι λάθος, γλίστρησε ο Οτα μπήκε στην περιοχή, αρχικά κόπηκε, αλλά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κασμερίδη (1-3).

87' Ο Κούτσι σκοράρει για τον Ολυμπιακό Βόλου (2-3).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κασμερίδης, Μαργαρίτης, Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Μαρτίνεθ (62' Θέος), Ρόκας (34' Κούτσι), Νικολιάς (73' Χιντζίδης), Ζέρης, Μέζα, Διαμαντόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σαμαράς, Ζυγκερίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ντατίδης, Παληγεώργος, Γεωργίου, Σολφερίνο (81' Σουλιώτης), Μιλουτίνοβιτς (60' Τσούκαλος, 74' Οτα).