Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για τον Διογένη

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Διογένης Λάρισας, που επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης του Α.Ο. Ναρθακίου με σκορ 4-2.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Βουλγαράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Οικονόμου, με τον διαιτητή της συνάντησης να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Τσαπατόρης, ο οποίος ευστόχησε για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί και απείλησαν στο 26', με τον Μπουλούτσο να χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κοβούσογλου από φάουλ του Ζαγγανά, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Διογένη.

Ωστόσο, δεν συνέβη το ίδιο και στο 33', όταν ο Μπούσιος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ζαγγανά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μάλιστα, με το "καλησπέρα" στο δεύτερο μέρος το Ναρθάκι πέτυχε και την ανατροπή με τον Σουλιώτη να νικά με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή τον Κοβούσογλου για το 1-2.

Όμως, ο Διογένης δεν το έβαλε κάτω. Βγήκε μπροστά, πίεσε και δικαιώθηκε στο 59' από στημένη φάση, με τον Γιαννάκη να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Ατόσογλου με φοβερή εκτέλεση φάουλ και να φέρνει και πάλι το ματς στα ίσια.

Νέο προβάδισμα για την λαρισινή ομάδα στο 73' με τον Βουλγαράκη να κάνει εκπληκτική προσπάθεια και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ να πετυχαίνει το 3-2. To τελικό 4-2 για τον Διογένη διαμόρφωσε στο 82ο λεπτό ο Κοτολόσης με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε καταλογιστεί για χέρι αμυντικού του Ναρθακίου μέσα στην περιοχή.

Διογένης Λάρισας: Κοβούσογλου, Σκέντερι, Κύργιας, Κοτολόσης, Βουλγαράκης, Βολιωτόπουλος, Μιχαήλ, Τσαπατόρης Β., Τσαπατόρης Δ., Γιαννάκης, Αδάμου.

Α.Ο. Ναρθακίου: Ατόσογλου, Παπανικολάου, Οικονόμου, Λελετζής Ε., Καπετάνιος Χ., Τσιγάρας, Μπουλούτσος, Μπούσιος, Νάκος, Σουλιώτης, Ζαγγανάς.

Διαιτητές: Τσακνάκης Π., Κοντοβασίλης Γ., Τσακνάκη Δ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης