Βαθμολογία

Τρίκαλα: Σακαφλιάδες εναντίον διοίκησης

Οι Σακαφλιάδες με ανακοίνωσή τους χρεώνουν στη διοίκηση των Τρικάλων τον κακό σχεδιασμό που οδήγησαν στα επεισόδια, τονίζοντας πως κατάφερε να τους διώξει από το γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για άλλη μια φορά, εμείς οι οπαδοί του ΑΟΤ, γίναμε μάρτυρες κωμικών, ανεύθυνων και… ύποπτων καταστάσεων στο Δημοτικό Κλειστό της πόλης μας. Οι «δεν έχουμε καμία ευθύνη εμείς-φταίνε πάντα οι άλλοι» άνθρωποι της διοίκησης, αφού προμήθευσαν με περίσσιο ζήλο εκατοντάδες εισιτήρια στους οπαδούς της ΑΕΚ, αφού δέχθηκαν να μπουν στο Κλειστό με τα διακριτικά τους-αν δεν αποδέχονταν τις σημαίες και τα πανιά ας ζητούσαν την αναβολή του αγώνα- πόνταραν στην συγκαταβατικότητά μας ή μάλλον στην αδράνειά μας.
ΛΑΘΟΣ!

Εμείς ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, με γνώμονα την οπαδική μας κουλτούρα και τον αυτοσεβασμό αποχωρήσαμε πριν την έναρξη του αγώνα, καθότι η μυρωδιά από τα επίσημα ήταν αποπνιχτική. Μύριζε… ξεφτίλα. Συγχαρητήρια που καταφέρατε να διώξετε εμάς, αλλά και τους οικογενειάρχες από την οικογενειακή κερκίδα(!!!), για να εισπράξετε κάποια ευρώ! Εις ανώτερα…

Υ.Γ.1 Η ανακοίνωση συγνώμης- από το ανύπαρκτο γραφείο τύπου σας, είναι πραγματικά κωμική! Χύνετε κροκοδείλια δάκρυα και ζητάτε συσπείρωση για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία!
Πραγματικά δεν έχετε όρια!
Τουλάχιστον παραδεχθείτε για μια φορά το λάθος σας. Δεν χρειάζεται να στρουθοκαμηλίζετε συνεχώς…

Υ.Γ.2 Θέμη άντε στην πολιτική σου. Τα «πρεζόνια» όπως μας αποκαλούσες το καλοκαίρι, θα είναι και του χρόνου εδώ. Εσύ;;;

Υ.Γ.3 Φρύδα αν έχεις αξιοπρέπεια πάρε το επιτελείο σου και δρόμο.